Gør noget ved dine smerter

Smerter i leddene kan for mange mennesker være så generende, at hverdagen kan være svær at komme igennem. Andre mærker kun smerterne svagt. Uanset om dine ledsmerter er stærke eller svage, skal de tages alvorligt, da de er et signal til hjernen om, at der er noget galt, og at kroppen og leddene lider overlast.

Få en pause fra smerterne med Panodil
Der findes desværre ingen medicin, der kan genopbygge brusken mellem leddene og på den måde helbrede dine led. Det handler derfor om at symptombehandle ledsmerterne med den rette medicin i rette doser.

Panodil er et effektivt middel til lindring af dine ledsmerter. Og når du får brug for lindring, kan du vælge mellem forskellige Panodilprodukter, der passer bedst til dig. Du kan både få Panodil i håndkøb og på recept.

Hvor hurtigt skal det virke?
Panodil Zapp tabletter er til dig, der ønsker en smertelindring i en fart. Den har en hurtig effekt, fordi der er tilsat hjælpestoffet natriumbikarbonat, der øger hastigheden af lægemidlets optagelse i kroppen. Panodil Zapp er en smule større end den almindelige Panodil tablet, men ligeså skånsom for maven.

Hvis du foretrækker en mindre tablet, kan du vælge den almindelige Panodil. Den er overtrukket med en film, der bliver glat, når tabletten bliver fugtig. Derfor er den nem at sluge. Hver enkelt tablet er desuden mærket med "Panodil", så du ikke er i tvivl om, hvilken tablet du indtager. Blisterpakningerne er inddelt, så tabletterne let kan afrives 2 ad gangen, som svarer til en voksendosis.

Fælles for Panodil varianterne er, at medicinen er helt ude af kroppen 24 timer efter sidste pille er indtaget.

Du skal være opmærksom på, at uanset hvilken variant du benytter, så er den maximale voksendosis 4 gram pr. døgn. Og du bør aldrig ukritisk tage medicin mod dine smerter, heller ikke selvom det er håndkøbsmedicin. Hvis smerterne ikke kan lindres tilstrækkeligt med håndkøbs Panodil, kan du tale med din læge om muligheden for at få ordineret en anden variant – eventuelt Panodil på recept.

Panodil og sund livsstil
Som det fremgår her på aktiveled.dk, kan en sundere livsstil og motion også lindre, og til tider helt modvirke smerterne, men lever man med stærke smerter, kan det være svært at komme i gang. Og selvom du er fysisk aktiv, opnår et vægttab eller anvender forskellige hjælpemidler, kan du få perioder, hvor du stadig har smerter. Her kan smertestillende medicin som Panodil anvendes til at lindre smerten og bryde den onde cirkel, så du kan komme i gang med at leve et både sundt, godt og aktivt liv.


topRight
Tilmeld dig selvhjælpsprogrammet Aktiveled - MinPlan

– få gratis personlige anbefalinger til at mindske dine ledsmerter.
Tilmeld
Tilmeld dig
Aktiveled.dk
nyhedsbrevet,


- få hver måned tips,
råd og information.
Panodil (paracetamol) – effektiv mod muskel-
og ledsmerter.
Tilmeld
Se Her