Følg en diæt

Der findes mange gode diæter, men det afgørende ved en diæt er, at kalorieindtagelsen er tilstrækkelig lav samtidig med, at du får dækket dine forskellige ernæringsmæssige behov.

Et eksempel på en god diæt til hurtigt vægttab er for både mænd og kvinder en diæt bestående af 1.200 kcal per dag. Diæten skal være sammensat af sunde, mættende fødevarer som hovedsagelig grøntsager og proteinrige madvarer. Kulhydrater, fedt og alkohol skal begrænses til et minimum. På en sådan diæt vil du tabe dig cirka 1 kg per uge. Jo mere du vejer, og des mere motion du dyrker, des hurtigere vil vægten gå ned. Få tilsendt forslag på e-mail til, hvordan en sådan 1.200 kcal diæt kan sættes sammen og følges i 4 uger, ved at tilmelde dig forløbet Madvaner på www.aktiveled.dk – MinPlan.

Hvis du er motiveret for et hurtigere vægttab, kan en kombination af en god diæt og det vægtreducerende lægemiddel alli være et godt alternativ. alli er et receptfrit lægemiddel, der forhindrer kroppen i at optage en del af det fedt, du spiser. For hver 2 kg du taber i kraft af en kostomlægning, kan alli hjælpe dig til at tabe 1 kg ekstra. alli er det eneste receptfrie lægemiddel til vægttab. Netop fordi alli virker, som det gør, er det vigtigt, at du følger en diæt eller kostråd baseret på et reduceret fedt- og kalorieindhold, som f.eks. Madvaner i Aktiveled.dk – Min plan.

Læs mere om alli her.


topRight
Tilmeld dig selvhjælpsprogrammet Aktiveled - MinPlan

– gratis personlige anbefalinger til at mindske
dine ledsmerter.
Tilmeld
Vi har udviklet nogle hjælpeværktøjer til dig med ledsmerter.
Panodil (paracetamol) – effektiv mod muskel-
og ledsmerter.
Tilmeld
Se Her