Panodil GlaxoSmithKline Aktive led
Bevar livsglæden trods ledsmerter


Kære [firstname]

Velkommen til denne måneds nyhedsmail fra Aktiveled.dk.

Månedens emne:
Livskvalitet og ledsmerter

I denne måned har vi talt med Hanne, der er medlem af Aktiveled.dk. Hun fortæller om, hvordan hun efter 25 år med ledsmerter har fundet en måde at bevare livskvaliteten, selv når leddene smerter. Du kan læse hendes historie her, hvor du også får gode råd til, hvad du selv kan gøre, for at holde livskvaliteten intakt.

Kontroller dine smerter
og få mere overskud i hverdagen

For dig med ledsmerter er det vigtigt at skabe en balance mellem krop og sind. Jo mere du kan kontrollere dine smerter, des bedre vil du opleve at få det rent psykisk. Samtidig får du mere energi og overskud i hverdagen. Du kan styre dine smerter på mange måde både fysisk og psykisk:
  • Fysisk kan du reducere ledsmerterne ved bevægelse.
  • Konkret kan ergonomiske redskaber i dagligdagen aflaste dine led og derfor mindske smerterne.
  • Og psykisk kan du arbejde med simple afspændingsøvelser, som gør det lettere at håndtere din smerte.
Selv lidt er godt
Der findes altså mange måder, hvorpå du kan mindske dine ledsmerter. Det handler om at gøre det, du kan. Også selvom det måske kun er en lille smule. Selv de mindste tiltag kan have en positiv effekt. Læs bare her, hvad det betyder for Hannes hverdag, at hun bevæger sig og psykisk arbejder med smerterne ved at slappe af med en god bog eller dejlig musik.

Del din viden med de andre
medlemmer af Aktiveled.dk

Fremover vil du hver måned få mulighed for at deltage i en miniundersøgelse, som vedrører månedens emne. I nyhedsmailen den følgende måned, fortæller vi dig resultatet af undersøgelsen. Vi håber, at medlemmerne af Aktiveled.dk kan lære af hinandens erfaringer og få inspiration til, hvordan man kan få et bedre liv med ledsmerter.

I denne måned har du mulighed for at svare på, hvad du selv gør for at bevare livskvaliteten. Klik her og sæt kryds.

I næste måned...
I september får du gode råd til, hvordan du bedst håndterer dine ledsmerter. Vi vil fortælle dig om to typiske reaktioner, som danskere med ledsmerter oplever: Den afventende, der lader sig påvirke psykisk af smerterne. Og den overaktive, der forsøger at ignorere sine smerter. Læs med onsdag den 1. september.


Med venlig hilsen
GlaxoSmithKline

Charlotte Sørensen
Senior produktchef, Panodil®

Læs mere om Panodil® - klik her