Aktiveled.dk
Panodil Aktiveled
 

Kom glad igennem vinterkulden


Hej

Føler du også, at dine ledsmerter bliver kraftigere, når kulden tager til? For medlemmerne af Aktiveled.dk gør ledsmerterne allermest ondt nu, når vinden rusker, og termometret rasler ned.

Månedens emne:
Sådan lindrer du smerterne i en kold tid

Vi ville egentligt gerne have fortalt dig, hvorfor temperaturen for mange har betydning på graden af smerter. Men det kan vi ikke. Vi har researchet og talt med eksperter inden for ledsmerter – og ingen kan videnskabeligt forklare, hvilken indvirkning kulde har på leddene.

Så i stedet vil vi i denne måned tage udgangspunkt i det, vi helt uvidenskabeligt ved fra dig og andre medlemmer af Aktiveled.dk: At det gør ondt. Og at smerterne tager til her fra november og vinteren ud. Derfor er denne måneds emne, hvordan du lindrer smerterne – også når det er koldt.

Tag kontrollen over smerterne
– så smerterne ikke tager kontrollen over dig

Det måske allervigtigste for dig med ledsmerter er, at du aldrig giver op. Hvis du giver slip og lader smerterne tage kontrollen over dit liv, så gør det kun smerterne værre. I stedet skal du fortsat fokusere på at leve et aktivt liv – med færre ledsmerter. Selvom det kan til tider kan være svært.

Gode råd fra professor
Professor Bente Danneskiold-Samsøe ved, at ledsmerter til tider kan taget modet fra en. Gennem 30 år har hun tilset mange tusinde danskere med ledsmerter. I dag er hun forskningschef på Parker Instituttet, hvis formål er at forske i, hvordan man kan forbedre bl.a. ledsmerteramte patienters funktionsniveau og livskvalitet.

I denne måneds artikel deler hun ud af sine erfaringer og giver dig flere gode råd til, hvordan du mindsker dine smerter i vinterkulden. Læs de gode råd HER.

Del din viden med andre ledsmerteramte danskere HER
Et af de råd, du kan læse om i månedens artikel er, at det hjælper at dele sine erfaringer med ledsmerter med andre i samme situation. På den måde kan I give hinanden konkrete løsninger på hverdagens udfordringer.

Disse løsninger vil vi gerne hjælpe med at dele ud af. Derfor håber vi, at du vil skrive en mail til os, hvor du beskriver, hvad der virker på dig i forhold til at lindre dine ledsmerter. Vi vil da i løbet af december videregive de gode råd, så alle medlemmer af Aktiveled.dk kan få glæde af dem.

Skriv en mail til os med dine personlige gode råd HER.

Husk at være så specifik som mulig.

Stor tilfredshed med det nye Aktiveled.dk
I sidste måned præsenterede vi dig for det nye Aktiveled.dk. Det betyder, at du nu kan læse om ledsmerter og behandling samt se eksempler på konkrete øvelser og få gode råd uden nødvendigvis at være tilmeldt det personlige selvhjælpsprogram "Min Plan". Og responsen har været overvældende.

"Det er et super godt program, I kører. Jeg følger det til punkt og prikke. Og det har hjulpet meget. Det er et spark bagi. Det var det, der manglede, så jeg er meget glad for Aktiveled.dk."
Erik

"Tak for den dejlige hjemmeside, I har lavet. Det var noget, jeg kunne bruge!"
Hanne

"Jeg er meget tilfreds. Har nu været med i "Aktive led" fra jeg fik det tilbudt og følger så mange af forslagene, som jeg kan og føler også, at jeg til tider har udbytte af det."
Ingrid

Vi hos Aktiveled.dk og Panodil takker mange gange for de mange tilbagemeldinger.

I næste måned…
Tænk engang. I næste måned er det jul. Her på Aktiveled.dk fejrer vi det med en særlig julekalender for dig med ledsmerter. Hver dag fra den 1. til og med den 24. december sender vi dig en kort mail med dagens gode råd.

Så husk at skrive til os med dine egne konkrete råd til, hvordan du kan lindre dine ledsmerter.
Klik HER. Så kan det være, at det netop er dine gode råd, vi sender ud til alle medlemmerne af Aktiveled.dk i næste måneds julekalender. Vi glæder os til at høre fra dig.


Venlig hilsen
GlaxoSmithKline

Charlotte Sørensen
Ansvarlig for Aktiveled.dk
Senior produktchef, Panodil®

Læs mere om Panodil® - Klik her

 
Panodil - for et aktivt liv med færre ledsmerter