Panodil Aktiveled
 

Et aktivt liv med færre ledsmerter


Hej

Velkommen til denne måneds nyhedsmail fra Aktiveled.dk.

Månedens emne:
NY Aktiveled.dk hjemmeside

Indtil for få dage siden, bestod Aktiveled.dk alene af et personligt selvhjælpsprogram formet til mennesker med ledsmerter. Det handler Aktiveled.dk stadig om — plus at du nu også får suppleret med informationer om ledsmerter, behandling, øvelser og gode råd. Det er således nu muligt at søge information på sitet uden at være tilmeldt selve programmet.

Det nye Aktiveled.dk henvender sig til alle, der søger viden om ledsmerter. Og til dem, der gerne vil gøre en aktiv indsats for at lindre deres ledsmerter, er det fortsat muligt at tilmelde sig selvhjælpsprogrammet, hvor du får personlig hjælp og vejledning til livsstilsændringer.

Vi har således udvidet Aktiveled.dk for at give dig og andre ledsmerteramte et videnscenter om ledsmerter, hvor du får information og hjælp til at leve et aktivt liv med færre ledsmerter. Se for dig selv på www.aktiveled.dk.


    Det får du med det nye Aktiveled.dk

  • Omfattende information om ledsmerter
  • Overblik over behandlingsmuligheder
  • Konkrete råd og øvelser
  • Ekspertrådgivning
  • Hjælpeværktøjer
  • Artikler om ledsmerter
  • Mulighed for at tilmelde dig det personlige selvhjælpsprogram

En hjælpende hånd
til dig med ledsmerter

Panodil, der står bag Aktiveled.dk, har altid haft en ambition om at være mere end bare en pille. Vi vil gerne være med til at give ledsmerteramte mennesker en hjælpende hånd i hverdag — ikke kun med de fysiske smerter, men også med de mentale udfordringer, der kan opstå ved ledsmerter. Vi mener nemlig, at kombinationen af medicin og livsstilsændringer giver den bedste smertelindring. Det er årsagen til, at vi udviklede Aktiveled.dk-programmet og grunden til, at vi nu udvider hjemmesiden med et væld af informationer om ledsmerter og håndteringen heraf.

17 nye medlemmer hver dag
Siden vi lancerede Aktiveled.dk for knap fire år siden, er 23.250 danskere med ledsmerter blevet medlemmer af Aktiveled.dk. Det svarer til, at Aktiveled.dk får 17 nye medlemmer hver dag.

Vi har medlemmer, der ringer til os for at fortælle, hvor meget Aktiveled.dk og den personlige rådgivning har hjulpet dem. Og den medlemsundersøgelse vi lavede tidligere i år, viste, at langt de fleste medlemmer har fået mere tro på, at de kan gøre noget ved ledsmerterne. Mange fortæller også, at medlemskabet af Aktiveled.dk har øget deres livskvalitet og medvirket til, at de har færre ledsmerter i dag. Vi er naturligvis meget glade for denne succes.

Hvad synes du
om det nye Aktiveled.dk?

I udformningen af det nye Aktiveled.dk har vi lyttet til de ønsker, som du og andre medlemmer af Aktiveled.dk har kommet med. Nu vil vi så gerne høre, hvad du synes om resultatet. Så send os gerne en e-mail her og giv os din mening om www.aktiveled.dk.

Sådan bevarer medlemmerne
af Aktiveled.dk livsglæden

I sidste måned spurgte vi, hvad du gør for at bevare livsglæden, selvom du har ledsmerter. Vi kan se, at for langt de fleste mennesker handler det først og fremmest om at tænke positivt.

For mange handler det også om at nægte at lade smerterne begrænse dem, hvorfor flere ignorerer smerterne. I sidste måned fortalte smertepsykolog Søren Frølich netop om at over- eller underreagere på sine smerter. Begge dele giver en risiko for at forværre smerterne, og derfor handler det om at finde en balancegang, hvor du lytter til din krop og handler derefter.

Vil du gerne læse mere om reaktionstyperne, kan du (gen)læse artiklen fra sidste måned på Aktiveled.dks hjemmeside under Arkiv, hvor du fremover finder alle nyhedsmails og artikler. Klik her, hvis du vil direkte til sidste måneds artikel.


    TOP 5: Det gør medlemmerne af
    Aktiveled.dk for at bevare livsglæden


  1. 73 pct. Jeg prøver at tænke positivt
  2. 66 pct. Jeg nægter at lade smerterne begrænse mig
  3. 58 pct. Jeg prøver at ignorere mine smerter
  4. 58 pct. Jeg laver fysiske øvelser, der lindrer mine ledsmerter
  5. 42 pct. Når det ikke gør ondt, bliver jeg som en hvirvelvind, der laver alt
det, jeg ellers ikke kan

I næste måned…
Med kulden tager smerterne for mange til. I næste måned kan du derfor læse interviewet med en af Danmarks helt store eksperter i ledsmerter, reumatolog og professor Bente Danneskiold-Samsøe, for at høre hendes erfaringer med ledsmerter. Læs med den 3. november.


Venlig hilsen
GlaxoSmithKline

Charlotte Sørensen
Ansvarlig for Aktiveled.dk
Senior produktchef, Panodil®

Læs mere om Panodil® - Klik her

 
Panodil - for et aktivt liv med færre ledsmerter