Panodil GlaxoSmithKline Aktive led
Reager positivt på dine ledsmerter


Kære [firstname]

Velkommen til denne måneds nyhedsmail fra Aktiveled.dk.

Månedens emne:
Reager positivt og få et bedre liv med ledsmerter

Er du typen, der burer dig inde og har svært ved at overskue noget eller nogen, så længe leddene smerter? Eller forsøger du i stedet helt at ignorere dine smerter og lever livet, som før leddene begyndte at gøre ondt?
Danskere med ledsmerter reagerer meget forskelligt på deres smerter. Netop disse reaktioner ser smertepsykolog Søren Frølich nærmere på i denne måneds emne, hvor du også kan blive klogere på, hvordan du bedst håndterer dine smerter og bevarer glæden i livet. Læs mere her.

Invitation:
Vær med i undersøgelse

I denne måned inviterer vi dig til at deltage i en undersøgelse, der sætter fokus på livet med ledsmerter. Undersøgelsen fokuserer på konsekvenserne ved at leve med ledsmerter og ser samtidig nærmere på, om du og andre ledsmerteramte danskere får den støtte, forståelse og information, som I har brug for.

Resultaterne vil vi præsentere dig for i en senere nyhedsmail, så du og andre medlemmer af Aktiveled.dk på den måde kan dele jeres viden om og erfaringer med ledsmerter. Det tager ca. 5-7 minutter at deltage, og dine svar er selvfølgelig anonyme. Vi håber, at du vil klikke her for at deltage i undersøgelsen.

Medlemmerne af Aktiveled.dk er gode til at tænke positivt
I sidste måned spurgte vi, hvad du gør for at bevare livskvaliteten. Flere hundrede medlemmer har svaret, og det glæder os at kunne sige, at det ser ud til, at rigtig mange medlemmer er bevidste om, at aktivitet og positiv tænkning højner livskvaliteten. Samtidig svarer knap halvdelen af medlemmerne, at det har hjulpet dem at følge et eller flere af sporene på Aktiveled.dk. Se flere resultater her:


   TOP 7: Sådan bevarer medlemmerne af
               Aktiveled.dk deres livskvalitet


 1. 72 pct.   Jeg tænker positivt
 2. 69 pct.   Jeg sørger for at komme ud af huset
               og se andre mennesker
 3. 69 pct.   Jeg laver mad
 4. 65 pct.   Jeg bruger tid sammen med min
               familie og venner
 5. 62 pct.   Jeg fokuserer på det, jeg kan i
               stedet for det, jeg ikke kan
 6. 59 pct.   Jeg gør rent
 7. 58 pct.   Jeg motionerer jævnligt

Hvordan håndterer du dine ledsmerter?
Vil du også give din mening til kende, kan du udover at deltage i undersøgelsen om livet med ledsmerter svare på denne måneds miniundersøgelse om, hvordan du håndterer dine ledsmerter. Resultatet fortæller vi i næste måneds nyhedsmail. Klik her og sæt kryds.

I næste måned...
Oktober er en særlig måned for Aktiveled.dk. Her vil vi nemlig relancere hjemmesiden. Udover de tre spor, Madvaner, Mental balance og Bevægelse, vil du nu kunne finde en masse information og gode råd om ledsmerter, som vi har samlet i samarbejde med vores tre eksperter inden for kost, smerter og motion.
Se med fra oktober måned og hør mere i næste måneds nyhedsmail, som vi sender dig onsdag den 6. oktober.Med venlig hilsen
GlaxoSmithKline

Charlotte Sørensen
Senior produktchef, Panodil®

Læs mere om Panodil® - klik her