Panodil Aktiveled
 
Nyt år, nye mål


Kære

Velkommen til et nyt år med Aktiveled.dk.
Vi håber, at du har haft en dejlig jul og et godt nytår. Og så håber vi, at du blev inspireret af de mange gode råd fra medlemmerne af Aktiveled.dk i vores julemails.

Det siger medlemmerne
Responsen på julekalenderen har været fantastisk. Tusind tak til alle jer, der har skrevet til os, kommenteret på hinandens gode råd, suppleret og givet feedback. Det er skønt at se, hvor mange engagerede medlemmer, der er tilmeldt Aktiveled.dk. Det er vi meget stolte af.

Da vi ikke kunne få plads til alle de gode råd i sidste måneds julekalender, har vi valgt at sammenskrive dem i denne måneds artikel. Læs her flere kommentarer fra medlemmerne om alt fra, hvordan du kan holde dig i gang over positiv tænkning til fåreuld og opskrift på gudedrik. Klik HER

Hvad er dine mål for 2011?
Ved et årsskifte gør vi os ofte mange tanker om, hvad vi gerne vil blive bedre til i det nye år – eller omvendt stoppe med. Vi håber, at alle de gode råd fra medlemmerne har været med til at inspirere dig til at sætte nogle mål for, hvordan du vil opnå et mere aktivt liv med færre ledsmerter i 2011. Her på Aktiveled.dk tror vi på, at hvis vi hjælper hinanden, vil det være lettere at holde fast i de gode tanker for året.

Vi opfordrer dig derfor til at sætte dig nogle mål for 2011, så du kan få et endnu bedre og endnu mere aktivt liv med færre ledsmerter. Husk at det er de små forandringer i hverdagen, der fører til store forbedringer i længden.
Klik HER og del med os, hvilke mål du vil fokusere på i 2011.

Vi har allerede skrevet nogle mål op – måske passer de til dig, så er det let bare af krydse af. Men du har selvfølgelig også mulighed for selv at skrive lige præcis dine personlige mål op. Når du er færdig, kan du printe siden ud og hænge den op, så er det lettere huske på dem og holde fast i dem i hverdagen.

I næste måned...
I februar kan du læse om resultaterne af den medlemsundersøgelse, som vi foretog i efteråret.

Venlig hilsen
GlaxoSmithKline

Charlotte Sørensen
Ansvarlig for Aktiveled.dk
Senior produktchef, Panodil®

Læs mere om Panodil® - Klik her

Har du kommentarer til Aktiveled.dk?
Så skriv til os HER

 
Panodil - for et aktivt liv med færre ledsmerter