Klik her, hvis denne side ikke viser tekst og billeder korrekt.

Aktiveled
Godt nytår.
Er du klar til at
sætte nye mål?
Hej

Velkommen til et nyt år med Aktive Led. Vi håber, du havde en dejlig jul, og at du har fået en god start på 2012. Og så håber vi, at du blev inspireret af de mange gode råd fra medlemmerne af Aktiveled.dk i vores december mail og i artiklen. Fik du ikke læst dem, kan du gøre det her.

Nyt år, nye mål. Hvad drømmer du om?
Sidste år ved samme tid sendte vi en mail ud, hvor vi opfordrede dig til at sætte mål for det nye år, da mål er en forudsætning for motivation. Det blev meget positivt modtaget, og vi fik masser af god respons. Derfor har vi besluttet at gentage succesen i år.

Vi har allerede skrevet nogle mål op. Måske passer de til dig, og så er det bare at krydse af. Men du har selvfølgelig også mulighed for at skrive dine egne personlige mål på. Når du er færdig, kan du printe siden ud og hænge den op, så det er lettere at huske på dem og holde ved i hverdagen. Du kan hente et mål-skema her.


Nemmere sagt – og skrevet – end gjort?
Én ting er at sætte mål og ha' de bedste intentioner. Men det kan være svært at holde ved og undgå at dumpe tilbage i de gamle vaner. Det er ikke nemt at lave om på vores måde at leve på.

Derfor har vi fundet en række vise ord frem fra nogle vidt forskellige mennesker, der kan give noget stof til eftertanke og forhåbentlig være med til at motivere og inspirere dig:


"I bund og grund handler det om, at hvis vi vil styre vores liv i en retning, så må vi tage kontrol over vores regelmæssige handlinger. Det er ikke det, vi gør engang imellem, der former vores liv, men dét, vi gør regelmæssigt."
- Tony Robbins


"Motivation er det, der får dig i gang. Den gode vane er det, der får dig til at holde ved."
- Jim Ryun


"Hvis du gør som du altid har gjort, så vil du få, hvad du altid har fået." "Fokusér på, hvor du vil hen, ikke hvad du føler ubehag ved eller frygter."
- Tony Robbins


"Der er mange, der siger, at motivation ikke varer ved. Nå, det gør badning nu heller ikke – det er derfor, vi anbefaler det dagligt."
- Zig Ziglar

Det sidste citat skal selvfølgelig ses med et glimt i øjet. Men det har nu en vigtig pointe: Motivationen er noget, vi skal finde frem igen og igen – indtil det kommer til os som en god vane.
Hent dit mål skema for 2012 klik her
Tag toppen af smerterne
Ledsmerterne føles for det meste værst i starten, når du er kold. Så snart leddene kommer i bevægelse, bliver de efterhånden varmet op og "smurt", så du kan klare mere uden at føle dig hæmmet.

Her kan Panodil hjælpe med at tage toppen af smerterne, så du kan komme i gang med et mere aktivt liv i 2012.
 
Husk, det er dig, der bestemmer, hvad du har lyst til – ikke ledsmerterne. Det gælder bare om at finde det niveau, der passer til dig. Brug det nye år som en anledning til at flytte nogle grænser og til at bryde den negative vanes magt. En god ting at huske på er, at vi skal identificere vores problemer og begrænsninger, men bruge vores kraft og energiløsninger og muligheder.

Beslut dig for at føre dine drømme ud i livet, og husk på at der skal enten inspiration eller desperation til at flytte os. Så find inspirationen, tag en beslutning og hold ved. Du kan med garanti overraske dig selv!

Apropos inspiration...
Vi har fået en mail fra Ejgil på 66, som er medlem af Aktive Led. Han fortæller, hvordan hans vilje til at træne har givet ham 5 ekstra gode år og udsat hans hofteoperation. Ejgil har tilmed gået den berømte pilgrimsrute El Camino hele to gange. Det er altså flot. Du kan læse hele hans mail ved at klikke her.

Er Facebook noget for dig?
Vi prøver at hjælpe så mange som muligt med at øge livskvaliteten på trods af ledsmerterne. Derfor overvejer vi, om vi skal lave en Aktive Led Facebook side for at komme i dialog med flere.

Men først vil vi gerne høre, hvad du som
medlem af Aktive Led synes om idéen

1. Bruger du Facebook?
2. Hvor tit? Og til hvilke formål?
3. Og kunne du forestille dig at dele dine erfaringer om ledsmerter med andre i samme situation på Facebook?

Det vil være os til stor hjælp, hvis du sender os et par linjer med din mening. Du kan svare os ved at klikke her.
Venlig hilsen
GlaxoSmithKline

Charlotte Sørensen
Ansvarlig for Aktiveled.dk
Senior produktchef, Panodil®
Hvad synes du om indholdet i denne mail?
Har du kommentarer eller idéer til Aktiveled.dk?
Så skriv til os her


Næste gang:
Glæd dig til næste mail. Her kommer det til at handle om en metode til selvudvikling, som er blevet brugt med stor succes og udviklet gennem 30 år inden for områder som psykologi, sport, pædagogik, genoptræning og coaching for at nævne nogle stykker. Jeg er sikker på, der vil være nogle ting, du med succes kan bruge i din hverdag.

Smerterådgivning
Panodil har et bredt sortiment, der dækker mange smertetyper. Brug dem til at tage de værste smerter, så du kan komme i gang med det, der gør livet gladere for dig. Panodil påvirker ikke maven. Hvis almindelig Panodil ikke er nok, så anbefaler vi, at du hører din læge, om der evt. findes en anden Panodil variant, som passer bedre til dig. Læs mere om Panodil® – Klik her
Har du også en historie,
du gerne vil dele?
Du må meget gerne sende os en mail, hvis du har noget, du føler kan hjælpe og være til inspiration for andre. Eller hvis du f.eks. bare er stolt over noget, du har udrettet. Så bringer vi måske hele eller dele af din historie i anonymiseret form i kommende nyhedsmails eller på Aktiveled.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.
Min Plan
I bevægelse
Idrætsfysiolog Morten Zacho hjælper dig med konkrete motions-, bevægelses- og styrkeøvelser tilpasset netop dine behov.
Madvaner
Hvis du gerne vil tabe dig – og bevare vægttabet – så giver ernærings-ekspert Per Brændgaard gode råd og opskrifter. Følg sporet og få indsigt i, hvordan du med simple ændringer i hverdagen kan opnå varigt vægttab.
I balance
Smertepsykolog Søren Frølich rådgiver dig til, hvordan du bliver bedre til at håndtere smerterne. Lyt til afspændingsøvelser og få smutveje til, hvordan du fjerner tankerne fra smerterne og i stedet fokuserer på alt det gode i livet.
Tilmeld dig her


Afmeld Aktiveled