Livsglæde trods ledsmerter

Aktiveled.dk er en hjemmeside med det formål at hjælpe mennesker i gang med at øge livsglæden på trods af deres ledsmerter. Vores midler til at opnå målet er dialog med vores medlemmer, ekspertbistand og 60 års erfaring med medicin og smertelindring.

Livsglæde er individuelt og kan ikke måles og vejes. Men vi er af den faste overbevisning, at livsglæden øges, når ledsmerterne kontrolleres frem for at kontrollere. Og det er ud fra den grundholdning, vi vil gøre en forskel med Aktiveled.dk.

Forståelse som grundlag for støtte
Det er en proces at lære at leve med ledsmerter på den bedst mulige måde. Vores rolle i den proces er primært at støtte og vejlede ud fra vores erfaring med smertelindring – både med og uden medicin.

Sekundært vil vi være en kilde til motivation og inspiration for medlemmerne. Gennem eksempler, forslag og historier, vil vi vise forskellige veje til et bedre liv med ledsmerterne og på den måde skabe et positivt syn på fremtiden.

Hver smerte, sin lindring
Lige så vel som opfattelsen af livsglæde er forskellig, så er oplevelsen af ledsmerter det også. Noget virker måske for nogle, men ikke nødvendigvis for andre. Det er grunden til, vi har oprettet individuelle spor på Aktiveled.dk, så vi kan tilbyde medlemmerne målrettede råd og øvelser ud fra deres situation.

Panodils rolle
I vores rådgivning om smertelindring indgår også information om Panodil, der er sponsor for Aktiveled.dk. Panodil er alsidig og kan være en stor hjælp for mange medlemmer til at få taget de værste smerter, så de kan komme i gang med sporene på Aktiveled.dk og derved tage de første skridt mod et aktivt liv med øget kontrol og livsglæde.

Fakta:
Flere end 23.000 har allerede tilmeldt sig Aktiveled
  • 49 % er blevet mere aktive
  • 40 % oplever færre smerter i leddene
  • 50 % har fÃ¥et øget livskvaliteten
Er det også noget for dig?

* Baseret på undersøgelse blandt 1000 medlemmer foretaget i okt. 2010


topRight
Tilmeld dig selvhjælpsprogrammet Aktiveled - MinPlan

– få gratis personlige anbefalinger til at mindske dine ledsmerter.
Tilmeld
Tilmeld dig
Aktiveled.dk
nyhedsbrevet,


- få hver måned tips,
råd og information.
Panodil (paracetamol) – effektiv mod muskel-
og ledsmerter.
Tilmeld
Se Her